00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Shoe store ( closet) C02-2P

Shoe store ( closet) C02-2P

Цената е со вклучен ДДВ
2.750 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:closet with two doors at a depth of 25cm two rows in the door, capacity 12 pairs of shoes, height 85cm, width 65cm, depth 25cm, free delivery in Skopje, for other cities it is sent by cargo with a surcharge of 300 denars, it is delivered assembled at home
 • Availability:In Stock
 • company profile

  ДМВ Дизајн

  • Company introduction:Со 20+ години искуство и традиција во работењето ние сме современа дестинација за совршен и практичен мебел за вашиот дом, модерен дизајн и квалитетна изработка. Нашиот производ е направен за да ја надополни уметноста за добро живеење, а дизајнот е совршено решение за мал простор. DMW design се придржува до највисоките стандарди за обработка, и монтажа – така сте сигурни дека мебелот од DMW design ќе ви трае цел живот. Настојувајќи да понудиме дизајни што се практични и уникатни, со вистински конкурентни цени на пазарот. Изработката и испораката трае кратко и е секогаш на време во договорениот рок. Ние сме посветени на создавање производи кои ги инспирираат и поддржуваат луѓето да направат позитивни промени во животниот стил.
  • Contact Person Name:dmdizajn99@gmail.com
  • Address:Китка
  • Post Code:52
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:070727633
  • Telephone #:070727633
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:3.700 MKD

  Shoe store (closet) C03-2P

  Retail Price - VAT Included:6.450 MKD

  Shoe store ( closet ) -C23-2P

  Retail Price - VAT Included:7.450 MKD

  Shoe store ( closet ) - C24-2P com ...

  Retail Price - VAT Included:4.700 MKD

  Shoe store ( closet ) C04-2P

  Retail Price - VAT Included:2.300 MKD

  Shoe store (closet) slim C02-1P

  Retail Price - VAT Included:4.100 MKD

  Shoe store (closet) C02-2PZ
  070727633

  shopping assistance