00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Shoe store ( closet ) slim - C34-1P

Shoe store ( closet ) slim - C34-1P

Цената е со вклучен ДДВ
7.800 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:combination of two cabinets at a depth of 16cm with one row in the door, capacity 21 pairs of shoes, heights 113cm and 150cm, length of both 136cm, free delivery in Skopje, for other cities by cargo with extra charge of 900 denars, delivered assembled at home
 • Availability:In Stock
 • company profile

  ДМВ Дизајн

  • Company introduction:Со 20+ години искуство и традиција во работењето ние сме современа дестинација за совршен и практичен мебел за вашиот дом, модерен дизајн и квалитетна изработка. Нашиот производ е направен за да ја надополни уметноста за добро живеење, а дизајнот е совршено решение за мал простор. DMW design се придржува до највисоките стандарди за обработка, и монтажа – така сте сигурни дека мебелот од DMW design ќе ви трае цел живот. Настојувајќи да понудиме дизајни што се практични и уникатни, со вистински конкурентни цени на пазарот. Изработката и испораката трае кратко и е секогаш на време во договорениот рок. Ние сме посветени на создавање производи кои ги инспирираат и поддржуваат луѓето да направат позитивни промени во животниот стил.
  • Contact Person Name:dmdizajn99@gmail.com
  • Address:Китка
  • Post Code:52
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:070727633
  • Telephone #:070727633
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:8.550 MKD

  Shoe store ( closet ) slim R C34-1P

  Retail Price - VAT Included:3.400 MKD

  Shoe store (closet) slim C03-1P

  Retail Price - VAT Included:4.400 MKD

  Shoe store ( closet )slim- C04-1P

  Retail Price - VAT Included:4.700 MKD

  Shoe store (closet ) slim - R C04-1 ...

  Retail Price - VAT Included:8.980 MKD

  Shoe store (closet) C34-2P

  Retail Price - VAT Included:3.850 MKD

  Shoe store ( closet ) - slim R C03 ...
  070727633

  shopping assistance