00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Shoe store (closet) C03-2P

Shoe store (closet) C03-2P

Цената е со вклучен ДДВ
3.700 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:closet with three doors at a depth of 25cm with two rows in the door, height 121cm, width 65cm, depth 25cm, capacity 18 pairs of shoes, free delivery in Skopje, for other cities it is sent by cargo with a surcharge of 400 denars, it is delivered assembled at home
 • Availability:In Stock
 • company profile

  ДМВ Дизајн

  • Company introduction:Со 20+ години искуство и традиција во работењето ние сме современа дестинација за совршен и практичен мебел за вашиот дом, модерен дизајн и квалитетна изработка. Нашиот производ е направен за да ја надополни уметноста за добро живеење, а дизајнот е совршено решение за мал простор. DMW design се придржува до највисоките стандарди за обработка, и монтажа – така сте сигурни дека мебелот од DMW design ќе ви трае цел живот. Настојувајќи да понудиме дизајни што се практични и уникатни, со вистински конкурентни цени на пазарот. Изработката и испораката трае кратко и е секогаш на време во договорениот рок. Ние сме посветени на создавање производи кои ги инспирираат и поддржуваат луѓето да направат позитивни промени во животниот стил.
  • Contact Person Name:dmdizajn99@gmail.com
  • Address:Китка
  • Post Code:52
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:070727633
  • Telephone #:070727633
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:2.750 MKD

  Shoe store ( closet) C02-2P

  Retail Price - VAT Included:6.450 MKD

  Shoe store ( closet ) -C23-2P

  Retail Price - VAT Included:3.050 MKD

  Shoe store ( closet ) C03-2PS

  Retail Price - VAT Included:4.700 MKD

  Shoe store ( closet ) C04-2P

  Retail Price - VAT Included:3.100 MKD

  Shoe store (closet) slim C03-1P

  Retail Price - VAT Included:7.000 MKD

  Shoe store ( closet ) slim - C34-1P
  070727633

  shopping assistance