00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Products for Sezal

Sezal

Фирмата СЕЗАЛ е формирана 1990 година и работи успешно, со сервисирање, ремонт на постоечки и монтажа на нови лифтови. СЕЗАЛ денес брои 32 стручно оспособени вработени, кои се грижат за близу 550 лифтови кои се моментално во одржување низ целата република од кои лифтови поголем број се фирми, болници, ... повеќе за компанијата

OPEN THE SEARCH FILTERS HERE
Category : Discount :
Delivery :
Retail Price - VAT Included:Ask for price

Panoramic elevator SAN LUIS

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Panoramic elevator MURANO

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Panoramic elevator BACCARAT

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Panoramic elevator BOHEMIA

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Ескалатор PONT

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Ескалатор SIERRA

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Hydraulic elevators

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Electric elevators SERIES S

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Electric elevators SERIES C

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Parking elevator


Page 1 of 1, total 10 products


070/287-777

shopping assistance