00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Hydraulic elevators

Hydraulic elevators

Interested for the price?

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:The hydraulic technology is used for low buildings with low to medium traffic. There are two solutions to this kind of lifts including: S series, which is with no machine room and the C series, which is with a separate machine room. • SERIES C: The models of hydraulic elevators in this series, allow the the machine room to be transformed into smaller sizes and placed on any floor. • SERIES C: In models of this series the machine room is defined by standards.
 • Availability:Contact
 • Seller:Sezal
 • company profile

  Sezal

  • Company introduction:Фирмата СЕЗАЛ е формирана 1990 година и работи успешно, со сервисирање, ремонт на постоечки и монтажа на нови лифтови. СЕЗАЛ денес брои 32 стручно оспособени вработени, кои се грижат за близу 550 лифтови кои се моментално во одржување низ целата република од кои лифтови поголем број се фирми, болници, хотели и други установи. За потребите на корисниците на услуги СЕЗАЛ има на располагање 3 телефонски линии, 11 мобилни телефони како поефикасно би се вршеле интервенциите на лифтовите кои ги сервисираме. Дека фирмата СЕЗАЛ работи успешно и квалитетно говори и фактот да од месец јуни 2006 отвори сестринска фирма МП лифтови на територијата на Србија. Фирмата е со седиште во Белград, на ул. Михајло Пупин бр.11, во сопствен деловен простор.
  • Contact Person Name:Зоран
  • Address:Владимир Комаров 1-а лам.3
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:022465971
  • Fax #:022464096
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Electric elevators SERIES C

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Electric elevators SERIES S
  022465971

  shopping assistance