00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Ескалатор PONT


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Escalators PONT: • Installation: Internal (*) • Working hours: 16 hours / day • Inclined: 10 *, 11 *, 12 * • Speed​​: 0.5 m / sec. • Capacity: 6750/9000 people / h • Vertical height: 7.5 m. • Width of stairs: 800-1000
 • Availability:Contact
 • Seller:Sezal
 • company profile

  Sezal

  • Company introduction:Фирмата СЕЗАЛ е формирана 1990 година и работи успешно, со сервисирање, ремонт на постоечки и монтажа на нови лифтови. СЕЗАЛ денес брои 32 стручно оспособени вработени, кои се грижат за близу 550 лифтови кои се моментално во одржување низ целата република од кои лифтови поголем број се фирми, болници, хотели и други установи. За потребите на корисниците на услуги СЕЗАЛ има на располагање 3 телефонски линии, 11 мобилни телефони како поефикасно би се вршеле интервенциите на лифтовите кои ги сервисираме. Дека фирмата СЕЗАЛ работи успешно и квалитетно говори и фактот да од месец јуни 2006 отвори сестринска фирма МП лифтови на територијата на Србија. Фирмата е со седиште во Белград, на ул. Михајло Пупин бр.11, во сопствен деловен простор.
  • Contact Person Name:Зоран
  • Address:Владимир Комаров 1-а лам.3
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:022465971
  • Fax #:022464096
  • Geo Location:Show  022465971

  shopping assistance