00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Parking elevator

Parking elevator

Interested for the price?

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:• Depth of the booth: - Model CO 4600mm; - Model BE 5500mm; - Model GB 5850mm; • WIDTH AND HEIGHT OF THE DOOR: Automatic central door panels from 4 to 6 panels. Width of entry 2200 - 2400mm. Height of door 2000-2500. • TYPE: Hydraulic with mechanical room. • lifting capacity: 3000, 3500 and 4000 kg.
 • Availability:Contact
 • Seller:Sezal
 • company profile

  Sezal

  • Company introduction:Фирмата СЕЗАЛ е формирана 1990 година и работи успешно, со сервисирање, ремонт на постоечки и монтажа на нови лифтови. СЕЗАЛ денес брои 32 стручно оспособени вработени, кои се грижат за близу 550 лифтови кои се моментално во одржување низ целата република од кои лифтови поголем број се фирми, болници, хотели и други установи. За потребите на корисниците на услуги СЕЗАЛ има на располагање 3 телефонски линии, 11 мобилни телефони како поефикасно би се вршеле интервенциите на лифтовите кои ги сервисираме. Дека фирмата СЕЗАЛ работи успешно и квалитетно говори и фактот да од месец јуни 2006 отвори сестринска фирма МП лифтови на територијата на Србија. Фирмата е со седиште во Белград, на ул. Михајло Пупин бр.11, во сопствен деловен простор.
  • Contact Person Name:Зоран
  • Address:Владимир Комаров 1-а лам.3
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:022465971
  • Fax #:022464096
  • Geo Location:Show  022465971

  shopping assistance