00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Патна торба со тркала Enrico Benetti - 35303


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Патна торба со тркала од брендот Enrico Benetti
  Материјал: Полиестер
  Димензии: 65х32х33cm
  Капацитет: 73L
  Тежина: 2,9Kg
  Достапна во 4 бои: Црна, тегет, сива, маслинеста.
 • Availability:In Stock
 • Seller:Exima
 • company profile

  Exima

  • Company introduction:Ексима има седумнаесетгодишна традиција во малопродажба и големопродажба. Од само неколку стотини артикли на самиот почеток, денес располага со повеќе од 15000. Продавниците се уредени по углед на големите светски системи од овој тип. Тоа се продавници-самопослуги за канцелариски и училишни материјали, патна опрема, како и пригодни и професионални подароци. Во продавниците на Ексима купувачот треба да посочи што е предмет на неговиот интерес, а службите на Ексима ќе ја издвојат и спакуваат робата и ќе ја достават до посочената дестинација во најбрз можен рок. Во овој погон се изработуваат: Презентациони табли Училишни табли Рекламни табли Канцелариска опрема Училишна опрема Стаклени витрини Преградни канцелариски ѕидови
  • Contact Person Name:Exima
  • Address:ГТЦ 2 кат 3/9
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:023296300
  • Fax #:02 3296300
  • Year registered:1989
  • Total employees:30
  • Geo Location:Show
  follow this companycontact sellerall products
  Rating:
  5.0 of 5.0 (1 ratings total)

  10%save
  Retail Price - VAT Included:1.190 MKD 1.071 MKD

  Торба за патување Enrico Benetti 35 ...

  10%save
  Retail Price - VAT Included:1.100 MKD 990 MKD

  Куфер Benzi BZ 4848

  10%save
  Retail Price - VAT Included:4.410 MKD 3.969 MKD

  Деловна ташна Enrico Benetti 31212

  10%save
  Retail Price - VAT Included:2.900 MKD 2.610 MKD

  Мал куфер Enrico Benetti 39030-095

  10%save
  Retail Price - VAT Included:1.450 MKD 1.305 MKD

  Travel bag Benzi BZ 4885

  10%save
  Retail Price - VAT Included:1.190 MKD 1.071 MKD

  Машки новчаник Enrico Benetti 68001
  023296300

  shopping assistance