00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Деловна ташна Enrico Benetti 31212

10%save

Деловна ташна Enrico Benetti 31212

Цената е со вклучен ДДВ
4.410 MKD 3.969 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Деловна ташна од брендот Enrico Benetti со карактеристики:
  Материјал: Полиестер
  Димензии:42х20х33cm
  Преграда за лаптоп:17 inch, max.36x4x31cm
  Капацитет: 27L
 • Availability:In Stock
 • Seller:Exima
 • company profile

  Exima

  • Company introduction:Ексима има седумнаесетгодишна традиција во малопродажба и големопродажба. Од само неколку стотини артикли на самиот почеток, денес располага со повеќе од 15000. Продавниците се уредени по углед на големите светски системи од овој тип. Тоа се продавници-самопослуги за канцелариски и училишни материјали, патна опрема, како и пригодни и професионални подароци. Во продавниците на Ексима купувачот треба да посочи што е предмет на неговиот интерес, а службите на Ексима ќе ја издвојат и спакуваат робата и ќе ја достават до посочената дестинација во најбрз можен рок. Во овој погон се изработуваат: Презентациони табли Училишни табли Рекламни табли Канцелариска опрема Училишна опрема Стаклени витрини Преградни канцелариски ѕидови
  • Contact Person Name:Exima
  • Address:ГТЦ 2 кат 3/9
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:023296300
  • Fax #:02 3296300
  • Year registered:1989
  • Total employees:30
  • Geo Location:Show
  follow this companycontact sellerall products
  Rating:
  5.0 of 5.0 (1 ratings total)

  10%save
  Retail Price - VAT Included:1.190 MKD 1.071 MKD

  Торба за патување Enrico Benetti 35 ...

  10%save
  Retail Price - VAT Included:2.100 MKD 1.890 MKD

  Патна торба со тркала Enrico Benett ...

  10%save
  Retail Price - VAT Included:2.900 MKD 2.610 MKD

  Мал куфер Enrico Benetti 39030-095

  10%save
  Retail Price - VAT Included:1.190 MKD 1.071 MKD

  Машки новчаник Enrico Benetti 68001

  10%save
  Retail Price - VAT Included:1.190 MKD 1.071 MKD

  Maшки новчаник 68000

  10%save
  Retail Price - VAT Included:1.190 MKD 1.071 MKD

  Машки новчаник Enrico Benetti 68002
  023296300

  shopping assistance