00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Exima

 • Company introduction:Ексима има седумнаесетгодишна традиција во малопродажба и големопродажба. Од само неколку стотини артикли на самиот почеток, денес располага со повеќе од 15000. Продавниците се уредени по углед на големите светски системи од овој тип. Тоа се продавници-самопослуги за канцелариски и училишни материјали, патна опрема, како и пригодни и професионални подароци. Во продавниците на Ексима купувачот треба да посочи што е предмет на неговиот интерес, а службите на Ексима ќе ја издвојат и спакуваат робата и ќе ја достават до посочената дестинација во најбрз можен рок. Во овој погон се изработуваат: Презентациони табли Училишни табли Рекламни табли Канцелариска опрема Училишна опрема Стаклени витрини Преградни канцелариски ѕидови
 • Contact Person Name:Exima
 • Address:ГТЦ 2 кат 3/9
 • Post Code:1000
 • City:Skopje , Macedonia
 • Telephone #:023296300
 • Fax #:02 3296300
 • Year registered:1989
 • Total employees:30
 • Geo Location:Show
follow this companycontact sellerall products
Rating:
5.0 of 5.0 (1 ratings total)

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete71.88%
Number of products59
Member since27 Apr, 2017
Last activity11:06:41 , 06 May, 2020
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance