00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Swimming pools and pool equipment


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:The technical equipment for the pool is necessary for its proper functioning. TRENDLINE offers sales and installation of filters, pumps and compressors for small private pools and jacuzzi, and for large commercial pools. The equipment is from renowned European manufacturers Astral - Spain, Aqua Source - Greece, GEMAS Turkey and EMAUX provided with a three year warranty, service and spare parts.
 • Availability:Contact
 • Seller:Trendline
 • company profile

  Trendline

  • Company introduction:Основната дејност на фирмата ТРЕНДЛИНЕ ДООЕЛ – Скопје е фокусирана на проектирање, изведба и опремување на базени, хидромасажни кади (JACUZZI), фински сауни, инфра-црвени сауни, парни бањи како и опрема за спа центри. Патот до нашите клиенти го трасираме преку работа и вградување на висококвалитетни матерјали и опрема од европски и светски производители, преку нашето искуство, конкурентните цени, гаранцијата на нашите производи и максималната коректност кон желбите и барањата на клиентите. На нашите клиенти им помагаме со совети во врска со саканиот облик и димензии на сауната, базенот, хидромасажната када, парната бања како и совети околу нивното правилно користење и одржување. Нашите финални производи изработени за нашите клиенти се карактеризираат со нивната естетика, уникатност, функционалност и ценовна ефективност. Нашето работење го овозможиле задоволните клиенти и купувачи преку своите препораки за нашата коректна и брза работа како и коректните цени на опремата за сауни и базени. Додајте и дополнителна вредност на Вашиот дом, градина хотел, спа центар. Со почит, ТРЕНДЛИНЕ
  • Contact Person Name:www.trendline.com.mk
  • Address:бул.Кузман Јосифовски Питу 28 А
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:070 542548
  • Telephone #:02 2466743
  • Year registered:2006
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Swimming pools and pool equipment

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Swimming pools and pool equipment

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Swimming pools and pool equipment

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Swimming Pools

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Construction of swimming pools

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Swimming Pools
  022466743

  shopping assistance