00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

DAIKIN инвертер SENSIRA FTXF35A +RXF35A

DAIKIN инвертер SENSIRA FTXF35A +RXF35A

Цената е со вклучен ДДВ
58.900 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Дискретна единица со висока ефикасност и сигурен комфор. Многу тивка, само со 21 dBA ниво на звучност. Вграден филтер за прочистување на воздухот. Благодарение на ладилното средство R-32, Sensira доби А ++ во ефикасноста на ладење. Што е добро за околината и за вашиот буџет.
  •Управувач преку интернет-wifi(опционално): контролирајте ја внатрешната единица од било кое место со помош на апликација, преку локална мрежа или интернет
  •Тивка работа до 21 dBA
  •Ако изберете производ со R-32, се намалува влијанието врз околината 68% во споредба со R-410A и доведува директно до пониска потрошувачка на енергија, благодарение на неговата голема енерегетска ефикасност
  •Номинален капацитет на ладење до 3,3 kW
  •Номинален капацитет на греење до 3,5 kW
  Фотокаталитички титаниум апатитски филтер за прочистување на воздух: овозможува прочистен воздух без алергени, бактерии, вируси и непријатни мириси.
  •Економичен режим на работа
  •Работен опсег: од -15◦С до + 46 ◦С.
  • EUROVENT сертификат
  Целосна техничка спецификација: https://bit.ly/3cTY8Co

  Целосна техничка спецификација: https://bit.ly/3cTY8Co

  За сите дополнителни информации Ви стоиме на располагање:

  ПАКСОН – Daikin Home Comfort Expert партнер за Македонија
  Изложбен салон Daikin: Загребска бр.28в, лок.4, Скопје
  Дирекција: Загребска бр.28в, лок.5, Скопје
  Тел. 02 3109 998 | 076 360 654
  contact@pakson.net
  www.pakson.mk
 • Availability:In Stock
 • Seller:Pakson
 • Place of Origin:Czech Republic
 • Warranty:3 years
 • company profile

  Pakson

  • Company introduction:PAKSON is authorized to sell, install and service equipment from the world-renowned brand of air conditioning equipment - DAIKIN from Japan: - VRV systems - ALTHERMA heat pumps - highly efficient water-cooled heat pumps (geothermal heat pumps) - inverterted air-cooled heat pumps - vent-convectors in all versions - split and multi split inverter air conditioners The offer includes products from the following European manufacturers of HVAC equipment, for which we are authorized: - RC Group - Italy (water-cooled heat pumps – geothermal, chillers, air cabinets) - Sabiana - Italy (vent- convectors hot Calorifer) - Dynair (fans)
  • Contact Person Name:Продажба
  • Address:Загребска 28в лок.4
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:076360654
  • Telephone #:02/3109998
  • Fax #:02/3108889
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:82.000 MKD

  DAIKIN AIR CONDITIONER SENSIRA FTXF ...

  10%save
  Retail Price - VAT Included:75.500 MKD 67.900 MKD

  DAIKIN инвертер SENSIRA FTXF35C

  Retail Price - VAT Included:52.500 MKD

  Клима инвертер Daikin Sensira FTXC/ ...

  Retail Price - VAT Included:77.900 MKD

  Клима инвертер Daikin Sensira FTXC/ ...

  10%save
  Retail Price - VAT Included:58.900 MKD 53.010 MKD

  Daikin SENSIRA FTXF-35/RXF-35 инвер ...

  10%save
  Retail Price - VAT Included:70.500 MKD 63.450 MKD

  Daikin SENSIRA FTXF-42/RXF-42 инвер ...
  023109998

  shopping assistance