00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

DAIKIN инвертер SENSIRA FTXF35C

10%save

DAIKIN инвертер SENSIRA FTXF35C

Цената е со вклучен ДДВ
75.500 MKD 67.900 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Високоѕидна единица со мала потрошувачка на енергија и пријатен комфор SENSIRA со енергетска ефикасност до А++

  - Сезонска ефикасност до A + + во режим на ладење
  - Онлајн контролер (опција): проверете ја внатрешната единица од каде било преку вашата апликација, вашата локална мрежа или Интернет, и проверете ја вашата потрошувачка на енергија
  - Работи тивко: до 21 dB(A)
  - Изборот на R-32 системот го намалува влијанието врз животната средина на 68% во споредба со R-410A и резултира со помала потрошувачка на енергија благодарение на високата енергетска ефикасност
 • Availability:In Stock
 • company profile

  Milmark engineering (Milmark inzenering)

  • Company introduction:Air conditioning, heating, design, and service. Authorized Dealer of Daikin, Viessman and Actionclima in Macedonia.
  • Contact Person Name:Горан
  • Address:М.Т.Гологанов 64-а лок.10
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:075 358991
  • Telephone #:075 311631
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:52.500 MKD

  Клима инвертер Daikin Sensira FTXC/ ...

  Retail Price - VAT Included:77.900 MKD

  Клима инвертер Daikin Sensira FTXC/ ...

  10%save
  Retail Price - VAT Included:82.000 MKD 73.800 MKD

  DAIKIN инвертер клима уред SENSIRA ...

  10%save
  Retail Price - VAT Included:70.500 MKD 63.450 MKD

  Daikin SENSIRA FTXF-42/RXF-42 инвер ...

  10%save
  Retail Price - VAT Included:58.900 MKD 53.010 MKD

  Daikin SENSIRA FTXF-35/RXF-35 инвер ...
  075311631

  shopping assistance