00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

DAIKIN AIR CONDITIONER SENSIRA FTXF50A/RXF50A

10%save

DAIKIN AIR CONDITIONER SENSIRA FTXF50A/RXF50A

Цената е со вклучен ДДВ
81.900 MKD 73.710 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:•Високоѕидна единица што нуди добра вредност за потрошените пари и што овозможува постојан довод на чист воздух
  •Сезонската ефикасност се вреднува до A+++ за ладење
  •Управувач преку интернет-wifi(опционално): контролирајте ја внатрешната единица од било кое место со помош на апликација, преку локална мрежа или интернет
  •Тивка работа до 21 dBA
  •Ако изберете производ со R-32, се намалува влијанието врз околината 68% во споредба со R-410A и доведува директно до пониска потрошувачка на енергија, благодарение на неговата голема енерегетска ефикасност
  •Номинален капацитет на греење до 3,5 kW
  •Номинален капацитет на ладење до 3,3 kW
  Фотокаталитички титаниум апатитски филтер за прочистување на воздух: овозможува прочистен воздух без алергени, бактерии, вируси и непријатни мириси.
  •Економичен режим на работа
  •Работен опсег: од -15◦С до + 46 ◦С.
  • EUROVENT сертификат

  ВЕ ОЧЕКУВАМЕ:
  ПАКСОН – Home Comfort Expert партнер на Daikin во Македонија
  Ул. Загребска бр. 28б, лок.17, Скопје
  Тел. 02 3109 998 | 076 360 654
  Email: contact@pakson.net | Web. www.pakson.net
 • Availability:In Stock
 • Seller:Pakson
 • Warranty:3 years
 • company profile

  Pakson

  • Company introduction:PAKSON is authorized to sell, install and service equipment from the world-renowned brand of air conditioning equipment - DAIKIN from Japan: - VRV systems - ALTHERMA heat pumps - highly efficient water-cooled heat pumps (geothermal heat pumps) - inverterted air-cooled heat pumps - vent-convectors in all versions - split and multi split inverter air conditioners The offer includes products from the following European manufacturers of HVAC equipment, for which we are authorized: - RC Group - Italy (water-cooled heat pumps – geothermal, chillers, air cabinets) - Sabiana - Italy (vent- convectors hot Calorifer) - Dynair (fans)
  • Contact Person Name:Продажба
  • Address:Загребска 28в лок.4
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:076360654
  • Telephone #:02/3109998
  • Fax #:02/3108889
  • Geo Location:Show
  10%save
  Retail Price - VAT Included:58.900 MKD 53.010 MKD

  DAIKIN инвертер SENSIRA FTXF35A +RX ...

  10%save
  Retail Price - VAT Included:75.500 MKD 67.900 MKD

  DAIKIN инвертер SENSIRA FTXF35C

  10%save
  Retail Price - VAT Included:49.900 MKD 44.910 MKD

  Daikin Sensira

  10%save
  Retail Price - VAT Included:56.800 MKD 51.100 MKD

  DAIKIN инвертер SENSIRA FTXF35C

  10%save
  Retail Price - VAT Included:56.800 MKD 51.120 MKD

  DAIKIN инвертер SENSIRA FTXF35A +RX ...

  Retail Price - VAT Included:52.500 MKD

  Клима инвертер Daikin Sensira FTXC/ ...
  023109998

  shopping assistance