00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Daikin прочистувач на воздух -MC55W

20%save

Daikin прочистувач на воздух -MC55W

Цената е со вклучен ДДВ
27.049 MKD 21.639 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:DAIKIN MC55W-ПРОЧИСТУВАЧ НА ВОЗДУХ CО МОЌНА STREAMЕR-ТЕХНОЛОГИЈА

  • Применлива површинa: 41m2
  • Сензори: за прашина, за дезодоризирање на мириси, за PM 2.5
  • Димензии (вxшxд): 500 x 270 x 270 mm
  • Прочистување на воздух (во turbo мод): 330m3/h
  • Тежина:6,8kg
  • Тивок мод на работа до 19dBa

  Што е она што ги прави Daikin прочистувачите на воздухот толку ефикасни?
  1.Тоа е најнапредната технологија за филтрирање на воздух применета на оваа категорија на производи. Филтерот има проценет век на траење од 10 години.
  2. Чист воздух благодарение на активно празнење на јони и flash streamer технологија
  3.ЕЛЕКТРОСТАТСКИ ХЕПА филтер - Со високи перформанси за фаќање на ситни честички прашина па дури и PM 2.5 честички (електростатскиот HEPA филтер е достапен само на Daikin производите за прочистување на воздух)
  4. Моќно вшмукување и тивок режим на работа
  5.Филтерот за дезодорирање апсорбира и распаѓа мирис
  6. Нов модерен и компактен дизајн

  Прочистувачот на воздух Daikin MC55W е сертифициран за алергии од ECARF (European Centre for Allergy Research Fondation). ECARF e фондација - сертификат за поголема сигурност, независно сертификациско тело од 15 научници и техничари, кои развиваат специјални критериуми за да се отцени дадена група на производи). Валидноста на сертификатот за прочистувачот MC55W може да ја проверите на следниот линк: https://ecarf-siegel.org/en/products/mc55wvm/

  УНИКАТНАТА STREAMER ТЕХНОЛОГИЈА НА ДАИКИН

  1. Streamer единицата, технологија на плазма-празнење со голема моќност, ги распаѓа штетните материи (Супстанции кои вклучуваат: вируси, бактерии, полен, спори на мувла) во внатрешноста на единица. Овие материи се заробени на ЕЛЕКТРОСТАТСКИОТ ХЕПА филтерот или се апсорбирани во филтерот за дезодорирање.
  2. Единицата за генерирање на активни плазма јони обезбедува дополнително прочистување на просторот,со додавање на елементи за прочистување на исчистениот воздух.Овие елементи можат да помогнат во дезодорирање на замирисани завеси и теписи.

  ЕЛЕКТРОСТАТСКИ ХЕПА ФИЛТЕР наспроти НЕ-ЕЛЕКТРОСТАТСКИ ХЕПА ФИЛТЕР
  •Филтерот има проценет век на траење од 10 години.
  • Отстранува 99,97% од ситните честички од 0,3 μm
  • Самото филтерско влакно се полни со статички електрицитет и ефикасно собира честички
  • Не се запушува лесно, па оттука и помалку губење на притисок

  ЕЛЕКТРОСТАТСКИОТ ХЕПА филтер е со високи перформанси за фаќање и на најмалите честички прашина. Филтерот ефикасно собира прашина со електростатски сили. Не е склон на запушување во споредба со неелектростатските ХЕПА филтри. Затоа, поголема количина на воздух може да помине низ филтерот.

  CLASH -CYCLE- CLEAN

  CLASH
  Филтерот за собирање прашина ги фаќа штетните лебдечки материи и Daikin Streamer ги распаѓа со оксидација.

  CYCLE
  Филтерот за дезодорирање апсорбира и распаѓа мирис. Благодарение на регенерацијата на капацитетот за апсорпција, се одржува капацитетот за дезодорирање. Нема потреба да го менувате филтерот за дезодорирање, за разлика од прочистувачите на воздухот со филтри со активен јаглен.

  CLEAN
  Ги отстранува бактериите од филтерот за собирање прашина.

  ПОВЕЛЕТЕ ВО ПРОДАЖНИТЕ МЕСТА НА ИЦС ГРУП-Премиум Партнер на DAIKIN за МАКЕДОНИЈА .

  Продажен салон Карпош (ICS i-Showroom) (02) 3084 465,
  076 / 344-728, i-showroom@icsgroup.mk
  Дирекција Тел: (02)3109 949
  info@icsgroup.mk
  www.icsgroup.mk

 • Availability:In Stock
 • Seller:ICS Group
 • Place of Origin:Japan
 • Warranty:3 years
 • Minimum Order Quantity:1
 • company profile

  ICS Group

  • Company introduction:ИЦС Груп е приватна фирма која располага со виско стручен кадар за проектирање и изведба на инсталации од областа на HVAC системите (Heating, Ventilation and Аir Conditioning).
  • Contact Person Name:Катерина
  • Address:ул.164 бр.46-а
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:075 214888
  • Telephone #:02 3109949
  • Fax #:02 3109949
  • Geo Location:Show  023109949

  shopping assistance