00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Daikin прочистувач на воздух и овлажнувач -MCК55W

20%save

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:DAIKIN ПРОЧИСТУВАЧ и ОВЛАЖНУВАЧ НА ВОЗДУХ -MCК55W со МОЌНА STREAMER - ТЕХНОЛОГИJA:
  •MCK55W e со елегантен и компактен дизајн koj гарантира чист воздух благодарение на плазма- јонизирачкото празнење и Flash Streamer технологијата
  •Високо ефикасен електростатски “HEPA”филтер со проценет век на траење од 10 години.
  •Филтер за дезодоризација на мириси (Катализатор за отстранување на непријатни и штетни мириси)
  •Отстранување на PM 2.5
  •отстранување на: прашина, полен, бактерии, вируси, чад од цигари, намалување на непријатни миризби
  •Moќен усис на воздух, а исклучителен тивок режим на работа
  •Применлива површинa: 41m2
  •Канистер за вода со капацитет од 2,6л.
  •Димензии (вxшxд): 700 x 270 x 270 mm
  •Прочистување на воздух (во turbo мод): 330m3/h
  •Навлажнување на воздух (во turbo мод): 330m3/h
  •Тежина: 9,5 kg
  •Тивок мод на работа – 19dBa за прочистување на воздухот
  •Тивок мода на работа – 25dBa за навлажнување на воздухот

  5 ПРИЧИНИ ЗАШТО ТРЕБА ДА ГО ИМАТЕ ПРОЧИСТУВАЧОТ НА ВОЗДУХ DAIKIN MCК55W ЗА ДА ГО ЗАШТИТИТЕ ЗДРАВЈЕТО НА ВАШЕТО СЕМЕЈСТВО?

  Прочистувачот на воздух Daikin MCК55W е сертифициран за алергии од ECARF (European Centre for Allergy Research Fondation). ECARF e сертификат издаден од независно сертификациско тело од 15 научници и техничари, кои развиваат специјални критериуми за да се отцени дадена група на производи). Валидноста на сертификатот за прочистувачот MCК55W може да ја проверите на следниот линк: https://ecarf-siegel.org/en/products/mc55wvm/

  Содржи УНИКАТНА STREAMER- ТЕХНОЛОГИЈА
  1.Flash Streamer единицата,- која е уникатна технологија на Daikin , овозможува плазма-празнење на јони со голема моќност, при што има моќност да ги распаѓа штетните материи како што се вируси, бактерии, полен, спори на мувла. Овие материи се заробени на електростатскиот ХЕПА филтерот или се апсорбираат на филтерот за дезодорирање.

  ПРЕДНОСТИ на ЕЛЕКТРОСТАТСКИОТ ХЕПА филтер наспрости НЕ-ЕЛЕКТРОСТАТСКИТЕ ХЕПА ФИЛТИ содржани кај останатите типови на прочистувачи
  • ЕЛЕКТРОСТАТСКИОТ “HEPA “филтер во овие прочистувачи има проценет век на траење од 10 години.
  • Отстранува 99,97% од ситните честички во воздухот од 0,3 μm па нагоре.
  • Самото филтерско влакно се полни со статички електрицитет и ефикасно собира честички
  • Не е склон на запушување во споредба со неелектростатските ХЕПА филтри., па оттука и помалку губење на притисок и можност за поминување на поголема количина на воздух .
  • Својството на овлажнување на просторијата дополнително го намалува сувиот воздух во затоплените простории , а со тоа се намалуваат алергиските ефекти на иритација на очи, нос , грло и тн.

 • Availability:In Stock
 • Seller:ICS Group
 • Place of Origin:Japan
 • Warranty:3 years
 • company profile

  ICS Group

  • Company introduction:ИЦС Груп е приватна фирма која располага со виско стручен кадар за проектирање и изведба на инсталации од областа на HVAC системите (Heating, Ventilation and Аir Conditioning).
  • Contact Person Name:Катерина
  • Address:ул.164 бр.46-а
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:075 214888
  • Telephone #:02 3109949
  • Fax #:02 3109949
  • Geo Location:Show
  20%save
  Retail Price - VAT Included:27.049 MKD 21.639 MKD

  Daikin прочистувач на воздух -MC55W

  Retail Price - VAT Included:27.049 MKD

  Air purifier and humidifier Daikin, ...

  Retail Price - VAT Included:23.000 MKD

  Прочистувач на воздух Winix HR1000
  023109949

  shopping assistance