00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Daikin прочистувач на воздух -MC55W


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:ДОМ БЕЗ АЛЕРГЕНИ СО DAIKIN ПРОЧИСТУВАЧИ НА ВОЗДУХ
  Нов модел со компактен дизајн: MC55W

  - Чист воздух благодарение на плазма јонизаторот и Flash
  - Streamer технологијата
  - Ефикасен HEPA филтер за ситните честички на прашина
  - Моќно вшмукување на воздух и тивок режим на работа
  - Нов стилски и компактен дизајн
  - Без потреба за менување на филтерот до 10 години

  Daikin прочистувачите на воздух ефикасно ги острануваат алергените, бактериите и вирусите. Дополнително, го отстрануваат чадот од цигари и непријатниот мирис.
 • Availability:In Stock
 • company profile

  Milmark engineering (Milmark inzenering)

  • Company introduction:Air conditioning, heating, design, and service. Authorized Dealer of Daikin, Viessman and Actionclima in Macedonia.
  • Contact Person Name:Горан
  • Address:М.Т.Гологанов 64-а лок.10
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:075 358991
  • Telephone #:075 311631
  • Geo Location:Show
  15%save
  Retail Price - VAT Included:33.900 MKD 28.815 MKD

  Daikin прочистувач на воздух -MC55W

  Retail Price - VAT Included:33.900 MKD

  Air purifier and humidifier Daikin, ...

  10%save
  Retail Price - VAT Included:31.500 MKD 28.350 MKD

  Daikin прочистувач на воздух -MC55W
  075311631

  shopping assistance