00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Daikin SENSIRA FTXF-35/RXF-35 инвертер клима

10%save

Daikin SENSIRA FTXF-35/RXF-35 инвертер клима

Цената е со вклучен ДДВ
58.900 MKD 53.010 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Опис на производот:•SENSIRA инвертер клима со елегантен дизајн –BLUEVOLUTION серија со R- 32 еколошки фреон .
  •R-32 го намалува штетното влијание врз околината до 68% , во споредба со R-410A и дополнително ја намалува потрошувачката на енергија, благодарение на повисоката енергетска ефикасност што ја оддава .
  •A++/А+ енергетска класа
  • SCOP /SEER 4.06 / 6.21
  •WiFi адаптер за "on-line" контрола ( опција )
  • Исклучително тивок режим на работа до 21 dB
  • капацитет на греење до 4,8 kW
  • капацитет на ладење до 3,8 kW
  • Фотокаталитички филтер од титан-апатит :овозможува прочистен воздух од алергени , бактерии,вируси и непријатни мириси.
  •Економичен режим на работа
  •Работно подрачје од -15 до + 46 ◦С.
  •Сопствен сервис.
  •EUROVENT сертификат.

  Заштедата на енергија е само една од предностите на оваа единица. Со купување на DAIKIN SENSIRA FTXF-35A Вие се одлучувате за двојно штедење
  •ќе го намалите влијанието на штетните гасови во сопствената животна средина ,
  •ќе штедите на пари, поради ниските сметки за струја.

  ПОВЕЛЕТЕ ВО ПРОДАЖНИТЕ МЕСТА НА ИЦС ГРУП - Home Comfort Expert Partner на DAIKIN за МАКЕДОНИЈА .

  Продажен салон Карпош (ICS i-Showroom) (02) 3 08 44 65,
  076 / 344-728
  Дирекција Тел: (02)310 99 49
  info@icsgroup.mk
  www.icsgroup.mk
 • Availability:In Stock
 • Seller:ICS Group
 • Place of Origin:Czech Republic
 • Warranty:3 years
 • company profile

  ICS Group

  • Company introduction:ИЦС Груп е приватна фирма која располага со виско стручен кадар за проектирање и изведба на инсталации од областа на HVAC системите (Heating, Ventilation and Аir Conditioning).
  • Contact Person Name:Катерина
  • Address:ул.164 бр.46-а
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:075 214888
  • Telephone #:02 3109949
  • Fax #:02 3109949
  • Geo Location:Show
  10%save
  Retail Price - VAT Included:70.500 MKD 63.450 MKD

  Daikin SENSIRA FTXF-42/RXF-42 инвер ...

  10%save
  Retail Price - VAT Included:82.000 MKD 73.800 MKD

  DAIKIN инвертер клима уред SENSIRA ...

  10%save
  Retail Price - VAT Included:49.000 MKD 44.100 MKD

  Daikin new SENSIRA FTXC-35/RXC-35 и ...

  10%save
  Retail Price - VAT Included:72.600 MKD 65.340 MKD

  Daikin new SENSIRA FTXC-50/RXC-50 и ...

  10%save
  Retail Price - VAT Included:108.500 MKD 97.650 MKD

  DAIKIN INVERTER air conditioning - ...

  Retail Price - VAT Included:58.900 MKD

  DAIKIN инвертер SENSIRA FTXF35A +RX ...
  023109949

  shopping assistance