00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

DAIKIN ALTHERMA 3 – BLUEVOLUTION (R-32)


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:DAIKIN ALTHERMA 3

  Топлотна пумпа за греење, ладење и топла санитарна вода , идеална за нискоенергетски куќи
  Подно-парапетна внатрешна единица со интегриран резервоар за санитарна топла вода од нерѓосувачки челик, избор 180l или 230l.
  Внатрешната единица работи на принцип воздух-вода, и се комбинира со надворешна единица Daikin ERGA-DV
  Еколошки фреон R32
  65°C температура на излезна вода

  DAIKIN ALTHERMA 3 – EHVX-D3V(G) BLUEVOLUTION (R-32)
  Новата генерација, 3-та генерација на Daikin Altherma 3 со R32 еколошки фреон. Bluevolution технологија, комбинирана со високо енергетски ефикасен компресор, развиен од Daikin. Пионерска интеграција на обновливи извори на енергија, со висока ефикасност и удобност по пристапна цена.

  Топлотна пумпа за греење, ладење и топла санитарна вода , идеална за нискоенергетски куќи.
  Подно-парапетна внатрешна единица со интегриран резервоар за санитарна топла вода од нерѓосувачки челик, избор 180l или 230l.
  Внатрешната единица работи на принцип воздух-вода, и се комбинира со надворешна единица Daikin ERGA-DV
  Достапни бои: бела боја / сребрено-сива боја
  Еколошки фреон R32
  65°C температура на излезна вода
  Вградени се сите хидраулични компоненти што значи дека не се потребни компоненти на друг производител.
  Штампаните плочи и хидрауличните компоненти се наоѓаат на предната страна од уредот , со цел поедноставен пристап
  Мала зафатнина при инсталација од 0,37m3
  Можност да се избере вграден резервен грејач од3 kW, 6 kW или 9 kW
  Најдобра сезонска ефикасност што овозможува најголема заштеда на работните трошоци А+++
  Надворешната единица – може да работи при сите климатски услови , дури и при најтешки зимски температури , до -25°C.
 • company profile

  Milmark engineering (Milmark inzenering)

  • Company introduction:Air conditioning, heating, design, and service. Authorized Dealer of Daikin, Viessman and Actionclima in Macedonia.
  • Contact Person Name:Горан
  • Address:М.Т.Гологанов 64-а лок.10
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:075 358991
  • Telephone #:075 311631
  • Geo Location:Show  075311631

  shopping assistance