00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

AquaSource Start Easy Programme

AquaSource Start Easy Programme

Цената е со вклучен ДДВ
1 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Што содржи програмата? Пробиотик Acidophilus – го штити уринарно - половиот систем и цревата. Ја подобрува работата на црниот дроб и крвта; Пробиотик Bifidus - важен е за нормално функционирање на цревата, како и подобро искористување на хранливите материи. Има благотворно влијание врз црниот дроб и го намалува штетниот холестерол. Штити од појава на алергиски реакции од храна; Дигестивни ензими - тие се важни за правилно функционирање на дигестивниот систем; Алги АФА - многу добар извор на витамини и минерали; Зошто прочистување со програма Лесен Почеток? За разлика од другите перформанси на производи за прочистување, оваа е освен чистење и обновување. Во овој производ се собрани четири важни елементи кои помагаат за изградба на здрав организам. Овие четири елементи прочистуваат, обновуваат и го штитат организмот на човекот. Програмата "Лесен Почеток" помага за чистење на организмот од отрови. Главна цел на програмата е да му овозможи на организмот поквалитетно искористување на храната. Исто така го снабдува организмот со потребните корисни бактерии (Acidophilus и Bifidus) и помага во обновата на цревната флора. Исто му обезбедува на телото дигестивни ензими без кои не може. Тие се важни за да може организмот оптимално да ги апсорбира хранливите материи, витамините и минералите. Тоа го полни вашето тело со повеќе енергија и го подобрува вашето здравје. Каков е ефектот врз организмот на човекот од програмата "Лесен Почеток"? • Ја зголемува животната енергија; • Му помага на организмот за поквалитетно прочистување од токсини и слободни радикали; • Го прочистува дебелото црево и ја одржува цревната флора; • Го зајакнува имунолошкиот систем и ги зголемува заштитните сили на организмот; • Обезбедува витамини, минерали и микроелементи на организмот; • Ја обновува слузокожата на цревата; • Ги регенерира цревните ресички на тенкото црево; • Го штити уринарно -половиот систем од бактерии и габи; • Има благотворно влијание врз жолчката; • Го намалува штетниот холестерол; • Помага организмот на човекот за подобро апсорбирање на храната; • Го штити организмот од појава на прехранбени алергии; • Го штити и прочистува црниот дроб; • Ги штити црниот дроб и бубрезите од оштетување; • Штити од констипација и има очистувачки ефект при запек; • Има подмладувачки ефект и го забавува стареењето; • Го штити организмот од појава на автоинтоксикација; • Штити од појава на мигрена и главоболка; • Го враќа организмот во рамнотежа при настанување на дисбактериоза по примена на антибиотици или хемотерапија;
 • Availability:Contact
 • Place of Origin:United Kingdom
 • Minimum Order Quantity:1
 • company profile

  Svetlana & Elizabeta

  • Company introduction:Светлана и Елизабета – независни советници и независни дистрибутери на производи за здравје и убавина преку активности во насока на превентивна и алтернативна медицина кои се базираат на природни методи на подобрување на здравјето. Активности за подобрување и одржување на здравјето и совети за здравје и убавина уште од 1998 година преку нашите производи. Совети за производи за здравје - додатоци на исхраната (суплементи) здрава храна и производи за одржување на здрава и млада кожа; на свежината, тонусот, влажноста, мекоста и убавината на вашата кожа со помош на природна козметика за убавина. Производите кои ние ги препорачуваме се на природна база, без конзерванси, адитиви и бои и без генетски модификации. Нашата палета на производи 100% природни, даваат добар ефект на органозмот. Овие производи може да ги користат здрави лица за превентивно дејство и лица со нарушувања во организмот. Нашата цел е да им помогнеме на луѓето да го подобрат и одржат на витално ниво своето здравје на ефикасен начин. Сторете нешто за себе и заблескајте на најздрав и најлесен можен начин со својата природна виталност и убавина.
  • Contact Person Name:Светлана и Елизабета - независни дистрибутери и независни претставници
  • Address:/
  • Post Code:/
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:075 522 181; 075 753 057; 078 610 785
  • Telephone #:070 918 415, 070 918 448
  • Fax #:http://zdravje-ubavina.mysite.com/
  • Geo Location:Show  070918415070918448

  shopping assistance