00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Svetlana & Elizabeta

  • Company introduction:Светлана и Елизабета – независни советници и независни дистрибутери на производи за здравје и убавина преку активности во насока на превентивна и алтернативна медицина кои се базираат на природни методи на подобрување на здравјето. Активности за подобрување и одржување на здравјето и совети за здравје и убавина уште од 1998 година преку нашите производи. Совети за производи за здравје - додатоци на исхраната (суплементи) здрава храна и производи за одржување на здрава и млада кожа; на свежината, тонусот, влажноста, мекоста и убавината на вашата кожа со помош на природна козметика за убавина. Производите кои ние ги препорачуваме се на природна база, без конзерванси, адитиви и бои и без генетски модификации. Нашата палета на производи 100% природни, даваат добар ефект на органозмот. Овие производи може да ги користат здрави лица за превентивно дејство и лица со нарушувања во организмот. Нашата цел е да им помогнеме на луѓето да го подобрат и одржат на витално ниво своето здравје на ефикасен начин. Сторете нешто за себе и заблескајте на најздрав и најлесен можен начин со својата природна виталност и убавина.
  • Contact Person Name:Светлана и Елизабета - независни дистрибутери и независни претставници
  • Address:/
  • Post Code:/
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:075 522 181; 075 753 057; 078 610 785
  • Telephone #:070 918 415, 070 918 448
  • Fax #:http://zdravje-ubavina.mysite.com/
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete71.88%
Number of products21
Member since31 Mar, 2012
Last activity18:23:22 , 16 Jul, 2020
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance