00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Брашно ТИП 500

Брашно ТИП 500

Interested for the price?

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Брашно ТИП 500
 • Category:Flour
 • Availability:Contact
 • Seller:Г 8
 • company profile

  Г 8

  • Company introduction:Она што започна како скромна мелница, способна да мелење 40 тони пченица дневно, сега е една од најсовремените и конкурентни мелници во земјава со огромен капацитет месечно. Почнавме со највисоката опрема за време и се фокусиравме на квалитетот на секој начин. Овој пристап сигурно го поттикнуваше нашиот успех, но со текот на годините беше зајакната со силна инвестиција во обезбедувањето на најнапредните технологии, проширувањето на нашите капацитети и континуираната обука на нашиот висококвалификуван кадар.
  • Contact Person Name:Г 8
  • Address:Браќа Миладинови б.б.
  • Post Code:1200
  • City:Tetovo , Macedonia
  • Telephone #:071 224175
  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Брашно ТИП 400

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Брашно ТИП 400 Специјал

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  CORN MIX

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Barley MIX

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Integral MIX
  071224175

  shopping assistance