00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Г 8

  • Company introduction:Она што започна како скромна мелница, способна да мелење 40 тони пченица дневно, сега е една од најсовремените и конкурентни мелници во земјава со огромен капацитет месечно. Почнавме со највисоката опрема за време и се фокусиравме на квалитетот на секој начин. Овој пристап сигурно го поттикнуваше нашиот успех, но со текот на годините беше зајакната со силна инвестиција во обезбедувањето на најнапредните технологии, проширувањето на нашите капацитети и континуираната обука на нашиот висококвалификуван кадар.
  • Contact Person Name:Г 8
  • Address:Браќа Миладинови б.б.
  • Post Code:1200
  • City:Tetovo , Macedonia
  • Telephone #:071 224175

Images

Logo

Other

Company profile complete65.62%
Number of products3
Member since31 Jan, 2020
Last activity00:15:03 , 02 Feb, 2020
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance