00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Брашно ТИП 400 Специјал


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Нето тежина: 1кг, 5кг, 25 кг
  Тип на брашно: ТИП 400 специјал
  Состав: 100% пченично брашно
  Содржина на пепел: до 0,45%
  Количина на влага до 14%
  Степен на киселост: до 2,5
  Се користи за леб и бели пецива.
 • Category:Flour
 • Availability:Contact
 • Seller:Г 8
 • company profile

  Г 8

  • Company introduction:Она што започна како скромна мелница, способна да мелење 40 тони пченица дневно, сега е една од најсовремените и конкурентни мелници во земјава со огромен капацитет месечно. Почнавме со највисоката опрема за време и се фокусиравме на квалитетот на секој начин. Овој пристап сигурно го поттикнуваше нашиот успех, но со текот на годините беше зајакната со силна инвестиција во обезбедувањето на најнапредните технологии, проширувањето на нашите капацитети и континуираната обука на нашиот висококвалификуван кадар.
  • Contact Person Name:Г 8
  • Address:Браќа Миладинови б.б.
  • Post Code:1200
  • City:Tetovo , Macedonia
  • Telephone #:071 224175  071224175

  shopping assistance