00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Цевни спирали за VAPOREX котли од 300, 600 и 1000 кг/час


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Цевни спирали за VAPOREX котли за брзо производство на пареа од 300, 600 и 1000 кг/час
 • Availability:On Order
 • Seller:Iva-mont
 • Place of Origin:Macedonia
 • company profile

  Iva-mont

  • Company introduction:Почитувани клиенти и соработници,гордост ние да Ви ја претставиме Нашата фирма ИВА-МОНТ која 20 години бележи успех на македонскиот пазар и пошироко во делот на енергетиката. Во рамките на нашата фирма се извршуваат следние работи: - Производство на топловодни котли на течни и цврсто гориво, ел.котли и камини - Хемиско чистење на парни и топловодни котли од водена и димна страна - Хемиско чистење на мазутни и нафтени резервоари - Одржување на пламеници,парна и топловодна инсталација - Гасна инсталација - Сервисирање на пумпи - Градежна браварија Зад нашиот квалитет и одговорно извршување на работата стои сертификатот ISO 9001/2008 и секако стручно оспособениот тим кој ги поседува сите потребни лиценци и сертификати. Нашата соработка со големи компании во Македонија, Косово и Србија говори за нашиот успех и способност. Не двоумете се да не побарате доколку имате проблеми со Вашето греење и ладење, Ве очекуваме.
  • Contact Person Name:Ivana Koteska
  • Address:ул. „Божин Николов“ бр. 36
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:075/ 239-581; 070/ 333-243
  • Telephone #:00 389 (0)2 2439-081
  • Fax #:00 389 (0)2 2439-081
  • Year registered:1992
  • Total employees:12
  • Geo Location:Show  022439081

  shopping assistance