00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Iva-mont

 • Company introduction:Почитувани клиенти и соработници,гордост ние да Ви ја претставиме Нашата фирма ИВА-МОНТ која 20 години бележи успех на македонскиот пазар и пошироко во делот на енергетиката. Во рамките на нашата фирма се извршуваат следние работи: - Производство на топловодни котли на течни и цврсто гориво, ел.котли и камини - Хемиско чистење на парни и топловодни котли од водена и димна страна - Хемиско чистење на мазутни и нафтени резервоари - Одржување на пламеници,парна и топловодна инсталација - Гасна инсталација - Сервисирање на пумпи - Градежна браварија Зад нашиот квалитет и одговорно извршување на работата стои сертификатот ISO 9001/2008 и секако стручно оспособениот тим кој ги поседува сите потребни лиценци и сертификати. Нашата соработка со големи компании во Македонија, Косово и Србија говори за нашиот успех и способност. Не двоумете се да не побарате доколку имате проблеми со Вашето греење и ладење, Ве очекуваме.
 • Contact Person Name:Ivana Koteska
 • Address:ул. „Божин Николов“ бр. 36
 • Post Code:1000
 • City:Skopje , Macedonia
 • Cell Phone #:075 239581
 • Telephone #:02 2439081
 • Fax #:02 2439081
 • Year registered:1992
 • Total employees:12
 • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete84.38%
Follows1
Number of products34
Member since10 Jan, 2013
Last activity10:04:57 , 22 Feb, 2024
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance