00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Products for Iva-mont

Iva-mont

Почитувани клиенти и соработници,гордост ние да Ви ја претставиме Нашата фирма ИВА-МОНТ која 20 години бележи успех на македонскиот пазар и пошироко во делот на енергетиката. Во рамките на нашата фирма се извршуваат следние работи: - Производство на топловодни котли на течни и цврсто гориво, ел.котли ... повеќе за компанијата

OPEN THE SEARCH FILTERS HERE
Category : Discount :
Delivery :
10%save
Retail Price - VAT Included:36.951 MKD 33.256 MKD

Kettle (wood, oil and electricity)

Retail Price - VAT Included:162.440 MKD

Котел на дрва ВМ 70kW - со електрон ...

Retail Price - VAT Included:151.900 MKD

Котел на дрва ВМ 50kW - со електрон ...

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Electric Kettle Monoblock

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Chemical cleaning of boilers

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Reparation of boilers and vessels


Page 1 of 1, total 10 products


070/287-777

shopping assistance