00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Внатрешни собни врати


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Внатрешна таблена врата од масивно дрво со медијапански табли како украс. Изработката ја правиме по ваши димензии, моделот можете сами да го креирате, комбинирајќи од постоечките модели. Вратите се македонско производство.
 • Category:Doors
 • Availability:On Order
 • Seller:Niprom
 • Place of Origin:Macedonia
 • company profile

  Niprom

  • Company introduction:ВО НИПРОМ СЕКОЈА ВРАТА И ПРОЗОРЕЦ СИ ИМА СВОЈА ИСТОРИЈА И СВОЈ ЖИВОТ. УШТЕ ОД ДАМНИНА ПА ДО ДЕНЕС, ДРВОТО ПОРАДИ СВОИТЕ ИЗВОРЕНДНИ КАРАКТЕРИСТИКИ НА ТОПЛОТНА И ЗВУЧНА ИЗОЛАЦИЈА, Е НАЈПОСАКУВАНИОТ МАТЕРИЈАЛ ЗА ОПЛЕМЕНУВАЊЕ НА ВАШИОТ ДОМ. ВО КОМПАНИЈАТА СЕ РАБОТИ ПРОФЕСИОНАЛНО И КВАЛИТЕТНО, СО НАЈСОВРЕМЕНА ТЕХНОЛОГИЈА КОЈА СЕ КОРИСТИ ВО СИТЕ ФАЗИ ОД ПРОИЗВОДСТВОТО. ДЕНЕС КОМПАНИЈАТА МОЖЕ ДА СЕ ПОФАЛИ СО ИМПОЗАНТЕН АСОРТИМАН НА СЕКАКОВ ВИД НА ВРАТИ И ПРОЗОРЦИ КОИ СЕКОЈДНЕВНО СИ ГО НАОЃААТ СВОЕТО МЕСТО ВО ВАШИТЕ ДОМОВИ И ЈАВНИ ОБЈЕКТИ. ПОДЕЛЕТЕ ГО СО НАС ВЕДРИОТ ПОГЛЕД НА ИДНИНАТА КАДЕ СИТЕ ВРАТИ И ПРОЗОРЦИ ЌЕ СТАНААТ ДЕЛ ОД ВАШАТА ЖЕЛБА ЗА ТОПОЛ И ХАРМОНИЧЕН ДОМ. ПРОИЗВОДСТВО НА ДРВЕНИ ВРАТИ И МАСИВНА СТОЛАРИЈА – НИПРОМ СТРУМИЦА
  • Contact Person Name:Танкица
  • Address:Антон Попов бр.1
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:+38970833356
  • Telephone #:+38923227644
  • Year registered:1991
  • Total employees:60
  • Geo Location:Show  023227644

  shopping assistance