00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Внатрешни собни врати


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Внатрешна медијапанска врата со резба која може да биде на боја (избор на голема палета бои) или фурнирана со природен фурнир од даб/јасен. Изработката ја правиме по ваши димензии, моделот можете сами да го креирате, комбинирајќи од постоечките модели. Вратите се македонско производство.
 • Category:Doors
 • Availability:On Order
 • Seller:Niprom
 • Place of Origin:Macedonia
 • company profile

  Niprom

  • Company introduction:ВО НИПРОМ СЕКОЈА ВРАТА И ПРОЗОРЕЦ СИ ИМА СВОЈА ИСТОРИЈА И СВОЈ ЖИВОТ. УШТЕ ОД ДАМНИНА ПА ДО ДЕНЕС, ДРВОТО ПОРАДИ СВОИТЕ ИЗВОРЕНДНИ КАРАКТЕРИСТИКИ НА ТОПЛОТНА И ЗВУЧНА ИЗОЛАЦИЈА, Е НАЈПОСАКУВАНИОТ МАТЕРИЈАЛ ЗА ОПЛЕМЕНУВАЊЕ НА ВАШИОТ ДОМ. ВО КОМПАНИЈАТА СЕ РАБОТИ ПРОФЕСИОНАЛНО И КВАЛИТЕТНО, СО НАЈСОВРЕМЕНА ТЕХНОЛОГИЈА КОЈА СЕ КОРИСТИ ВО СИТЕ ФАЗИ ОД ПРОИЗВОДСТВОТО. ДЕНЕС КОМПАНИЈАТА МОЖЕ ДА СЕ ПОФАЛИ СО ИМПОЗАНТЕН АСОРТИМАН НА СЕКАКОВ ВИД НА ВРАТИ И ПРОЗОРЦИ КОИ СЕКОЈДНЕВНО СИ ГО НАОЃААТ СВОЕТО МЕСТО ВО ВАШИТЕ ДОМОВИ И ЈАВНИ ОБЈЕКТИ. ПОДЕЛЕТЕ ГО СО НАС ВЕДРИОТ ПОГЛЕД НА ИДНИНАТА КАДЕ СИТЕ ВРАТИ И ПРОЗОРЦИ ЌЕ СТАНААТ ДЕЛ ОД ВАШАТА ЖЕЛБА ЗА ТОПОЛ И ХАРМОНИЧЕН ДОМ. ПРОИЗВОДСТВО НА ДРВЕНИ ВРАТИ И МАСИВНА СТОЛАРИЈА – НИПРОМ СТРУМИЦА
  • Contact Person Name:Танкица
  • Address:Антон Попов бр.1
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:+38970833356
  • Telephone #:+38923227644
  • Year registered:1991
  • Total employees:60
  • Geo Location:Show  023227644

  shopping assistance