00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Niprom

 • Company introduction:ВО НИПРОМ СЕКОЈА ВРАТА И ПРОЗОРЕЦ СИ ИМА СВОЈА ИСТОРИЈА И СВОЈ ЖИВОТ. УШТЕ ОД ДАМНИНА ПА ДО ДЕНЕС, ДРВОТО ПОРАДИ СВОИТЕ ИЗВОРЕНДНИ КАРАКТЕРИСТИКИ НА ТОПЛОТНА И ЗВУЧНА ИЗОЛАЦИЈА, Е НАЈПОСАКУВАНИОТ МАТЕРИЈАЛ ЗА ОПЛЕМЕНУВАЊЕ НА ВАШИОТ ДОМ. ВО КОМПАНИЈАТА СЕ РАБОТИ ПРОФЕСИОНАЛНО И КВАЛИТЕТНО, СО НАЈСОВРЕМЕНА ТЕХНОЛОГИЈА КОЈА СЕ КОРИСТИ ВО СИТЕ ФАЗИ ОД ПРОИЗВОДСТВОТО. ДЕНЕС КОМПАНИЈАТА МОЖЕ ДА СЕ ПОФАЛИ СО ИМПОЗАНТЕН АСОРТИМАН НА СЕКАКОВ ВИД НА ВРАТИ И ПРОЗОРЦИ КОИ СЕКОЈДНЕВНО СИ ГО НАОЃААТ СВОЕТО МЕСТО ВО ВАШИТЕ ДОМОВИ И ЈАВНИ ОБЈЕКТИ. ПОДЕЛЕТЕ ГО СО НАС ВЕДРИОТ ПОГЛЕД НА ИДНИНАТА КАДЕ СИТЕ ВРАТИ И ПРОЗОРЦИ ЌЕ СТАНААТ ДЕЛ ОД ВАШАТА ЖЕЛБА ЗА ТОПОЛ И ХАРМОНИЧЕН ДОМ. ПРОИЗВОДСТВО НА ДРВЕНИ ВРАТИ И МАСИВНА СТОЛАРИЈА – НИПРОМ СТРУМИЦА
 • Contact Person Name:Танкица
 • Address:Антон Попов бр.1
 • Post Code:1000
 • City:Skopje , Macedonia
 • Cell Phone #:+38970833356
 • Telephone #:+38923227644
 • Year registered:1991
 • Total employees:60
 • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete75.00%
Number of products10
Member since16 Jun, 2015
Last activity13:02:44 , 20 Mar, 2019
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance