00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Cleaning malls

Cleaning malls

Interested for the price?

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Serta performs Cleaning of malls.
 • Availability:On Order
 • Seller:Serta
 • company profile

  Serta

  • Company introduction:Повеќе од 18 години нашата компанија е синоним за професионалност, ефикасност и беспрекорност во извршување на услугите од областа за одрување хигиена. СЕРТА е првата компанија за хигиенски услуги во Македонија која го примени стандардот за квалитет ISO 9001:2008 во своето работење. Ние во нашата компанија сме целосно подготвени и посветени да им одговориме на сите барања и потреби на нашите клиенти во сферата на хигиената со тоа што ги нудиме сите решенија за беспрекорна чистота, било тоа да е Вашиот деловен простор или Вашиот дом. Ние силно веруваме дека чистотата е професионалност и затоа веруваме дека е многу битен дел од вашето секојдневие.
  • Contact Person Name:Серта
  • Address:Св.Кирил и Методиј 18 лок.1 (М.Х.Јасмин)
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:02/3110100
  • Fax #:02/3216549
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Washing facades

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  General cleaning of business office ...

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Cleaning of production halls

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Cleaning glass on available heights

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Regular cleaning of business premis ...

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Cleaning of unreachable windows and ...
  023110100

  shopping assistance