00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Serta

  • Company introduction:Повеќе од 18 години нашата компанија е синоним за професионалност, ефикасност и беспрекорност во извршување на услугите од областа за одрување хигиена. СЕРТА е првата компанија за хигиенски услуги во Македонија која го примени стандардот за квалитет ISO 9001:2008 во своето работење. Ние во нашата компанија сме целосно подготвени и посветени да им одговориме на сите барања и потреби на нашите клиенти во сферата на хигиената со тоа што ги нудиме сите решенија за беспрекорна чистота, било тоа да е Вашиот деловен простор или Вашиот дом. Ние силно веруваме дека чистотата е професионалност и затоа веруваме дека е многу битен дел од вашето секојдневие.
  • Contact Person Name:Серта
  • Address:Св.Кирил и Методиј 18 лок.1 (М.Х.Јасмин)
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:02/3110100
  • Fax #:02/3216549
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete71.88%
Number of products12
Member since28 Dec, 2012
Last activity00:15:02 , 29 May, 2020
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance