00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Products for Serta

Serta

Повеќе од 18 години нашата компанија е синоним за професионалност, ефикасност и беспрекорност во извршување на услугите од областа за одрување хигиена. СЕРТА е првата компанија за хигиенски услуги во Македонија која го примени стандардот за квалитет ISO 9001:2008 во своето работење. Ние во нашата компанија ... повеќе за компанијата

OPEN THE SEARCH FILTERS HERE
Category : Discount :
Delivery :
Retail Price - VAT Included:Ask for price

Cleaning malls

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Cleaning glass on available heights

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Cleaning of production halls

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Cleaning of unreachable windows and ...

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Regular cleaning of business premis ...

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Washing facades

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Mounting and dismounting of adverti ...

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Machine cleaning of floor surfaces

Retail Price - VAT Included:Ask for price

General cleaning of business office ...


Page 1 of 1, total 9 products


070/287-777

shopping assistance