00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Becutan течен детергент 1L


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Becutan течен детергент 1L
  Новиот течен детергент Becutan е ефикасен против нечистотијата, а неговата блага формулација збогатена со ензими, која ги отстранува дамките од облеката, истовремено е нежна за детската кожа.
  Детергентот е наменет за перење на температура од 30 до 90°C и претставува одличен избор за чист и безбеден резултат.
  Збогатената формулација со ензими ефикасно ги отстранува дамките од облеката, притоа задржувајќи го препознатливиот мирис на Becutan. Содржината од 1L е наменета за 16 перења и прилагодена кон нежната детска кожа, што е потврдено со дерматолошки тестови.

  • Со избалансирана формула за нежната детска кожа;
  • моќен против нечистотијата;
  • за рачно и машинско перење;
  • погодни за лица со чувствителна кожа;
  • дерматолошки тестиран;
  • претпознатлив мирис на Becutan.
 • Category:Detergents
 • Availability:Contact
 • company profile

  Alkaloid AD Skopje

  • Company introduction:ALKALOID AD - Skopje is a company that for more than seven decades now is in the business of manufacturing drugs, processing botanical raw material, manufacturing cosmetics and chemical products.
  • Contact Person Name:Продажба
  • Address:бул.Александар Македонски 12
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:023104000
  • Fax #:023104014
  • Geo Location:Show  023104000

  shopping assistance