00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Panasonic KX-NS700 централа


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:KX-NS700 има напредни функции и започнува од 6 екстензии, па се до 288 екстензии.

  MAXIMUM TRUNKS
  Total Number of Trunks - 102
  Legacy - 38
  PRI23 - 23
  Analog - 12
  IP - 64
  H323 - 32
  SIP - 64

  MAXIMUM NUMBER OF END POINTS
  Extensions (DXDP1 ) - 166 (168)
  Legacy (DXDP1 ) - 38 (40)
  SLT - 36
  DPT (DXDP1 ) - 34 (36)
  APT - 8
  IP - 128
  IP-PT - 128
  SIP - 128
  DSS Console - 8
  CS - 40
  DPT-CS (2 ch) - 8
  DPT-CS (8 ch) - 4
  IP-CS - 32
  PS - 128
  VM ESVM (ch) - 2
  Built-in UM (ch) -24
  TVA Unit - 2
  Doorphone - 2
  Door Opener - 2
  External Sensor - 2
 • Availability:Contact
 • company profile

  Panter faks

  • Company introduction:Пантерфакс е фирма која е основана 1996 година чија дејност е трговија со видео и аудио опрема. Се вбројуваме меѓу најуспешните во областа на електронската заштита. Денес во современиот свет на живеење им помагаме на нашите потрошувачи и клиенти на поедноставен и полесен начин да дојдат до реализација на своите потреби од областа на: - аудио-видео надзор, - хардвер и софтвер, - медии и потрошен матерјал, - осветлување (рефлектори), комплетна опрема за работа на продукции и ТВ куќи. Исто така поседуваме богата палета на машини за броење на банкноти, монети и детектори за пари. Пантерфакс е сертифициран овластен дистрибутер на повеќето брендови кои ги увезува.
  • Contact Person Name:Пантер факс
  • Address:Живко Чинго 4 ( до ресторан Скопски мерак)
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:078/388899 02 3298 992
  • Telephone #:02 3298 982;
  • Fax #:02 3298986
  • Year registered:1996
  • Total employees:5
  • Geo Location:Show  023298982

  shopping assistance