00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Panter faks

 • Company introduction:Пантерфакс е фирма која е основана 1996 година чија дејност е трговија со видео и аудио опрема. Се вбројуваме меѓу најуспешните во областа на електронската заштита. Денес во современиот свет на живеење им помагаме на нашите потрошувачи и клиенти на поедноставен и полесен начин да дојдат до реализација на своите потреби од областа на: - аудио-видео надзор, - хардвер и софтвер, - медии и потрошен матерјал, - осветлување (рефлектори), комплетна опрема за работа на продукции и ТВ куќи. Исто така поседуваме богата палета на машини за броење на банкноти, монети и детектори за пари. Пантерфакс е сертифициран овластен дистрибутер на повеќето брендови кои ги увезува.
 • Contact Person Name:Пантер факс
 • Address:Живко Чинго 4 ( до ресторан Скопски мерак)
 • Post Code:1000
 • City:Skopje , Macedonia
 • Cell Phone #:078/388899 02 3298 992
 • Telephone #:02 3298 982;
 • Fax #:02 3298986
 • Year registered:1996
 • Total employees:5
 • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete78.12%
Follows1
Number of products45
Member since29 Mar, 2012
Last activity00:15:03 , 15 Feb, 2020
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance