00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Panasonic KX-DT521 телефон


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Спецификации:

  •Дигитален телефон
  •8 копчиња
 • Availability:Contact
 • company profile

  Panter faks

  • Company introduction:Пантерфакс е фирма која е основана 1996 година чија дејност е трговија со видео и аудио опрема. Се вбројуваме меѓу најуспешните во областа на електронската заштита. Денес во современиот свет на живеење им помагаме на нашите потрошувачи и клиенти на поедноставен и полесен начин да дојдат до реализација на своите потреби од областа на: - аудио-видео надзор, - хардвер и софтвер, - медии и потрошен матерјал, - осветлување (рефлектори), комплетна опрема за работа на продукции и ТВ куќи. Исто така поседуваме богата палета на машини за броење на банкноти, монети и детектори за пари. Пантерфакс е сертифициран овластен дистрибутер на повеќето брендови кои ги увезува.
  • Contact Person Name:Пантер факс
  • Address:Живко Чинго 4 ( до ресторан Скопски мерак)
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:078/388899 02 3298 992
  • Telephone #:02 3298 982;
  • Fax #:02 3298986
  • Year registered:1996
  • Total employees:5
  • Geo Location:Show  023298982

  shopping assistance