00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Интелегентни алармни системи


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Безбедносните аларми се користат во стамбени, комерцијални и индустриски стојства за заштита од провала и кражба или имотна штета, како и лична заштита од натрапници.
  SATEL, производител на системи за безбедност со 100% европско производство.

  Промотивни пролетни цени со ограничени количини!

 • Availability:Contact
 • company profile

  Wizard Systems

  • Company introduction:ДТУ Визард Системи ДООЕЛ Скопје е компанија која се занимава со продажба, инсталација, одржување и консултации за безбедносни системи: •видео надзор •алармни системи и радио врски •детекција и дојава на пожар •контрола на пристап и евиденција на работно време •автоматика за врати, рампи и паркинг системи •домофонија и видеодомофонија •ИТ и мрежни системи •банкарска опрема •специјални сигурносни производи ДТУ Визард Системи ДООЕЛ е сертифицирана компанија со имплементирани стандарди: •ISO 9001:2008 (ISO стандард за управување со квалитет) •ISO 14001:2004 (ISO стандард за управување со животната средина) •Поседува ЛИЦЕНЦА ЗА ТЕХНИЧКО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ издадена од МВР на Р. Македонија за вршење на приватно обезбедување во вид на давање на услуги врз основа на исполнети услови од член 13 од Законот за приватно обезбедување. •Поседува специјално ОВЛАСТУВАЊЕ од Дирекција за заштита и спасување при влада на Р. Македонија за одржување и сервисирање на стабилни инсталации за откривање, јавување и гасење на пожари и откривање на експлозивни смеси. •Поседува специјализиран и обучен кадар за работа со безбедносни системи и техничко обезбедување. Високостручниот кадар кој преку тековни конференции, семинари за обука и тренинзи е оспособен за одржување на сите напредни системи што ги нуди на пазарот. ДОЛГОГОДИШНИ ПАРТНЕРИ И СОРАБОТНИЦИ:JVC,Mobotix,Paradox Security Systems, Samsung,Planet,Surveon,Vacron,Acti, EyeView,Inim,Unipos,Inova,Beninca,Zhudele,Soyal, HIKVISION,DAHUA,SPINNAKER i dr.
  • Contact Person Name:Визард Системи
  • Address:ул. Црноризец Храбар бр. 32
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:075 282 727
  • Telephone #:02 2469999
  • Fax #:02 2402999
  • Year registered:2006
  • Total employees:20
  • Export percentage:30
  • Geo Location:Show  022469999

  shopping assistance