00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Products for Wizard Systems

Wizard Systems

ДТУ Визард Системи ДООЕЛ Скопје е компанија која се занимава со продажба, инсталација, одржување и консултации за безбедносни системи: •видео надзор •алармни системи и радио врски •детекција и дојава на пожар •контрола на пристап и евиденција на работно време •автоматика за врати, рампи и паркинг системи ... повеќе за компанијата

OPEN THE SEARCH FILTERS HERE
Category : Discount :
Delivery :
Retail Price - VAT Included:17.000 MKD

Сеф Т - 230 (key lock)

Retail Price - VAT Included:4.550 MKD

Жичан алармен сет

Retail Price - VAT Included:8.850 MKD

Бројач на пари

Retail Price - VAT Included:3.100 MKD

Бариери за ограничен пристап

Retail Price - VAT Included:10.500 MKD

Жичан алармен сет

Retail Price - VAT Included:1.500 MKD

LPG Детектор

Retail Price - VAT Included:6.500 MKD

Сеф Orbita BT - 2045MB

Retail Price - VAT Included:3.900 MKD

Сеф Т - 230 (electric lock)

Retail Price - VAT Included:3.700 MKD

Сеф Т - 230 (key lock)

Retail Price - VAT Included:78 MKD

Метални сигурносни пломби

Retail Price - VAT Included:730 MKD

Рачен јавувач UNIPOS FD3050Y

Retail Price - VAT Included:3.750 MKD

Интраорална камера - Dental intra-o ...


next
Page 1 of 2, total 30 products


070/287-777

shopping assistance