00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Мотор за Лизгачки Врати


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:електромеханичка рампа за крак до 6м, вградена контролна единица - автоматика, вграден енкодер, ДЦ мотор 18V, можност за поставување на Back-Up напојување, брзина на отварање/затварање 6,9 сек, рачно отварање со клуч, IP44 степен на заштита, напојување 230VAC, -комплет со алуминиумски крак со должина од 6 метри
 • Availability:On Order
 • Seller:B-P alarm
 • Place of Origin:Italy
 • Warranty:1 year
 • company profile

  B-P alarm

  • Company introduction:Бентен-Пан, ДОО Скопје е компанија која егзистира од април 2005 год, успешно се шири на Македонскиот пазар и кај клиентите остава впечаток на задоволство, доверба и сигурност за понатамошна соработка во секој од нејзините сектори. Секторот за техничко обезбедување е под брендот Б-П аларм во рамките на компанијата Бентен-Пан и е раководен од г-дин Игор Пандилов со поддршка на г-дин Сашо Пандилов како проект менаџер. Со вклучувањето на г-дин Игор Пандилов во работењето на Бентен-Пан е формиран тим на искусни монтери со кои се одговара на барањата за помали и поголеми проекти за системи за видео надзор и техничка заштита како и нивно тековно одржување. Секторот за техничко обезбедување во рамкоте на компанијата Бентен-Пан ги врши следните услуги: видео надзор и техничка заштита на објекти од напад и пожар; контрола на пристап; домофонија,видеодомофонија; евиденција на работно време; мотори и автоматика за дворни врати; мотори и автоматика за гаражни врати; рампи...
  • Contact Person Name:Игор Пандилов
  • Address:Цицо Поповиќ 6/3-18
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:070231167
  • Telephone #:02 3128371
  • Fax #:02 3128371
  • Year registered:2005
  • Total employees:20
  • Geo Location:Show  023128371

  shopping assistance