00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

B-P alarm

 • Company introduction:Бентен-Пан, ДОО Скопје е компанија која егзистира од април 2005 год, успешно се шири на Македонскиот пазар и кај клиентите остава впечаток на задоволство, доверба и сигурност за понатамошна соработка во секој од нејзините сектори. Секторот за техничко обезбедување е под брендот Б-П аларм во рамките на компанијата Бентен-Пан и е раководен од г-дин Игор Пандилов со поддршка на г-дин Сашо Пандилов како проект менаџер. Со вклучувањето на г-дин Игор Пандилов во работењето на Бентен-Пан е формиран тим на искусни монтери со кои се одговара на барањата за помали и поголеми проекти за системи за видео надзор и техничка заштита како и нивно тековно одржување. Секторот за техничко обезбедување во рамкоте на компанијата Бентен-Пан ги врши следните услуги: видео надзор и техничка заштита на објекти од напад и пожар; контрола на пристап; домофонија,видеодомофонија; евиденција на работно време; мотори и автоматика за дворни врати; мотори и автоматика за гаражни врати; рампи...
 • Contact Person Name:Игор Пандилов
 • Address:Цицо Поповиќ 6/3-18
 • Post Code:1000
 • City:Skopje , Macedonia
 • Cell Phone #:070231167
 • Telephone #:02 3128371
 • Fax #:02 3128371
 • Year registered:2005
 • Total employees:20
 • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete78.12%
Number of products9
Member since09 Apr, 2012
Last activity10:41:11 , 18 Jun, 2018
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance