00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Safety Lock Codkey


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Lock Codkey - security, unilateral 72 mm, 3 bars, f12, nickel.

  Lock Codkey - security, unilateral 90 mm​​, 3 bars, f12, nickel.
 • Availability:Contact
 • company profile

  Codkey Macedonia

  • Company introduction:Основна дејност на КОДКИ МАКЕДОНИЈА е: трговија со заклучувачки системи, нивна монтажа и сервисирање. КОДКИ МАКЕДОНИЈА ДОО е претставништво на Codkey Technologies и е директен увозник на своите заштитени брендови: CODKEY; LOCKSYS; SONICO; SNC . Освен овие производи фирмата нуди и производи на:,, DORMA”-Германија, ,, MAGNUM и ONGUARD”-Швајцарија. ДПТУ КОДКИ МАКЕДОНИЈА ДОО е формирана на 21.09.2007 г. во Скопје како фирма ќерка на реномираниот производител на системи за заклучување CODKEY TECHNOLOGIES LTD Производството се наоѓа во фабриката во Стара Загора и работи по швајцарска технологија.
  • Contact Person Name:Горан
  • Address:бул.АСНОМ 14 лок.1
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:077 704600
  • Telephone #:02 6133776
  • Fax #:02 2792587
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Lock Codkey - security

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Lock Codkey
  026133776

  shopping assistance