00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Codkey Macedonia

  • Company introduction:Основна дејност на КОДКИ МАКЕДОНИЈА е: трговија со заклучувачки системи, нивна монтажа и сервисирање. КОДКИ МАКЕДОНИЈА ДОО е претставништво на Codkey Technologies и е директен увозник на своите заштитени брендови: CODKEY; LOCKSYS; SONICO; SNC . Освен овие производи фирмата нуди и производи на:,, DORMA”-Германија, ,, MAGNUM и ONGUARD”-Швајцарија. ДПТУ КОДКИ МАКЕДОНИЈА ДОО е формирана на 21.09.2007 г. во Скопје како фирма ќерка на реномираниот производител на системи за заклучување CODKEY TECHNOLOGIES LTD Производството се наоѓа во фабриката во Стара Загора и работи по швајцарска технологија.
  • Contact Person Name:Горан
  • Address:бул.АСНОМ 14 лок.1
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:077 704600
  • Telephone #:02 6133776
  • Fax #:02 2792587
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete65.62%
Number of products10
Member since16 Jan, 2015
Last activity13:28:41 , 10 Apr, 2023
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance