00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Codkey protection for cylinder, nickel


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:- Maximum Security for the cylinder from burglary
  - Resistant to drilling and cutting
 • Category:Lock Parts
 • company profile

  Codkey Macedonia

  • Company introduction:Основна дејност на КОДКИ МАКЕДОНИЈА е: трговија со заклучувачки системи, нивна монтажа и сервисирање. КОДКИ МАКЕДОНИЈА ДОО е претставништво на Codkey Technologies и е директен увозник на своите заштитени брендови: CODKEY; LOCKSYS; SONICO; SNC . Освен овие производи фирмата нуди и производи на:,, DORMA”-Германија, ,, MAGNUM и ONGUARD”-Швајцарија. ДПТУ КОДКИ МАКЕДОНИЈА ДОО е формирана на 21.09.2007 г. во Скопје како фирма ќерка на реномираниот производител на системи за заклучување CODKEY TECHNOLOGIES LTD Производството се наоѓа во фабриката во Стара Загора и работи по швајцарска технологија.
  • Contact Person Name:Горан
  • Address:бул.АСНОМ 14 лок.1
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:077 704600
  • Telephone #:02 6133776
  • Fax #:02 2792587
  • Geo Location:Show  026133776

  shopping assistance