00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Школски пластелин 12 бои


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Школски пластелин 12 бои
 • Availability:Contact
 • company profile

  2Б авни

  • Company introduction:Располагаме со голем асортиман на канцелариска, школска, рекламна и графичка програма. Исто така располагаме со компатибилни тонери за сите видови на принтери. Овластени сме за програмата од брендот ''Two Brothers'', а застапници сме за ''GIOTTO(FILLA)'', ''PENSAN(FATIH)'', ''DELTA'', ''DELI'' Школска програма за сите категории на купувачи (евтина и скапа) - Располагаме со многу евтина и поексклузивна рекламна програма - Канцелариска програма - графичка програма, освен репроматеријали имаме и богат асортиман на машини за графика (преси за маици...) и пропратни графички машини, како и бои за принтери - Тонери (ласерски) компатибилни за сите видови на принтери
  • Contact Person Name:2Б авни
  • Address:Славеј Планина 60
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:070 219629
  • Telephone #:02 2619446
  • Fax #:02 2619446
  Retail Price - VAT Included:495 MKD

  Школски несесер

  Retail Price - VAT Included:435 MKD

  Школски несесер

  Retail Price - VAT Included:495 MKD

  Школски несесер

  Retail Price - VAT Included:495 MKD

  Школски несесер

  Retail Price - VAT Included:495 MKD

  Школски несесер
  022619446

  shopping assistance