00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

2Б авни

  • Company introduction:Располагаме со голем асортиман на канцелариска, школска, рекламна и графичка програма. Исто така располагаме со компатибилни тонери за сите видови на принтери. Овластени сме за програмата од брендот ''Two Brothers'', а застапници сме за ''GIOTTO(FILLA)'', ''PENSAN(FATIH)'', ''DELTA'', ''DELI'' Школска програма за сите категории на купувачи (евтина и скапа) - Располагаме со многу евтина и поексклузивна рекламна програма - Канцелариска програма - графичка програма, освен репроматеријали имаме и богат асортиман на машини за графика (преси за маици...) и пропратни графички машини, како и бои за принтери - Тонери (ласерски) компатибилни за сите видови на принтери
  • Contact Person Name:2Б авни
  • Address:Славеј Планина 60
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:070 219629
  • Telephone #:02 2619446
  • Fax #:02 2619446

Images

Logo

Other

Company profile complete78.12%
Number of products5
Member since12 Avg, 2019
Last activity09:25:05 , 15 Avg, 2019
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance