00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Шредер OPUS VS 1202 CD 4 x 35 mm

Шредер OPUS VS 1202 CD 4 x 35 mm

Цената е со вклучен ДДВ
51.200 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Шредер за уништување до 12 листови хартија, крос-кат, идеален за канцелариско работење. Уништува и ЦД, кредитни картички, хефталки и спајалици.

  отвор за хартија: 235 mm / 122 mm
  димензија на шред парче: 4 x 35 mm
  уништува до 12 листови*
  ниво на безбедност: P-4 | Tx-4 | Ex-3
  уништува спајалици
  начин на уничтување на ЦД: линиско: 6mm
  автоматски "start/stop"
  рикверц
  канта за отпадок до 30 литра
  димензија: 420 x 355 x 240 mm
  тежина: 7,5 kg
  * тестирано на 70 g/m2 хартија
 • Availability:On Order
 • Seller:Rikomak
 • Place of Origin:Germany
 • Warranty:2 years
 • Minimum Order Quantity:1
 • company profile

  Rikomak

  • Company introduction:Рикомак Копир-Сервис, уште од 1991 година успешно се занимава со продажба и изнајмување на фотокопири, мултифункциски уреди, дупликатори и продукциски принтери од реномираните производител RICOH, за кој е овластен партнер, како и оргинални и компатибилни потрошни материјали, конзумативи и резервни делови за истите од светските брендови Integral, Katun, IR, Fuji El., Cross. Покрај овие производи, исто така Рикомак Копир-Сервис е увозник на канцелариска опрема како уништувачи на хартија (шредери), апарати за укоричување, апарати за пластифицирање, ножеви за хартија, гилотини, превиткувачи на хартија, од брендовите Ideal и Opus. Специјализирани во сервисирање и одржување на Ricoh фотокопири, принтери, мултифункциски принтери, сервисниот центар на Рикомак Копир-Сервис има 11 стручни и сертифицирани сервисери. Денес, како лидер на македонскиот пазар, Рикомак Копир-Сервис е компанија на која целосно можете да се потпрете, компанија која ги задоволува највисоките барања на деловното работење и Ви излегува во пресрет на сите специфични барања и потреби. Доказ за тоа се и сертификатите ISO 9001 и ISO 1400. Во нашата понуда можете да најдете уред кој ќе ги задоволи Вашите конретни и специфични потреби за Вашата компанија и за Вашиот бизнис.
  • Contact Person Name:Симона Тасевска
  • Address:Партизанска бр.34А
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:02 3166612
  • Telephone #:02 3215702
  • Fax #:02 3215703
  • Year registered:1991
  • Total employees:23
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:66.950 MKD

  Шредер OPUS VS 1202 CD 4 x 35 mm
  023215702

  shopping assistance