00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Rikomak

 • Company introduction:Рикомак Копир-Сервис, уште од 1991 година успешно се занимава со увоз и продажба на фотокопири, мултифункциски уреди, дупликатори и продукциски принтери од реномираните производители RICOH, Infotec, Nashuatec, RexRotary, Gestetner, како и оргинални и компатибилни потрошни материјали, конзумативи и резервни делови за истите од светските брендови Integral, Katun, IR, Fuji El., Medifill. Покрај овие производи, исто така Рикомак Копир-Сервис е увозник на канцелариска опрема како уништувачи на хартија (шредери), апарати за укоричување, апарати за пластифицирање, ножеви за хартија, гилотини, превиткувачи на хартија, од брендовите Ideal и Opus. Специјализирани во сервисирање и одржување на Ricoh фотокопири, принтери, мултифункциски принтери, сервисниот центар на Рикомак Копир-Сервис има 11 стручни и сертифицирани сервисери. Денес, како лидер на македонскиот пазар, Рикомак Копир-Сервис е компанија на која целосно можете да се потпрете, компанија која ги задоволува највисоките барања на деловното работење и Ви излегува во пресрет на сите специфични барања и потреби. Доказ за тоа се и сертификатите ISO 9001 и ISO 1400. Во нашата понуда можете да најдете уред кој ќе ги задоволи Вашите конретни и специфични потреби за Вашата компанија и за Вашиот бизнис.
 • Contact Person Name:Симона Тасевска
 • Address:Партизанска бр.34А
 • Post Code:1000
 • City:Skopje , Macedonia
 • Cell Phone #:02 3166612
 • Telephone #:02 3215702
 • Fax #:02 3215703
 • Year registered:1991
 • Total employees:23
 • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete81.25%
Number of products35
Member since22 Jan, 2016
Last activity15:33:33 , 29 Jan, 2020
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance