00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Oil seals


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:In Codex one can find a wide range of oil seals that can be use with different temperature conditions. Their main characteristic is optimal sealing in different working conditions. It is due to their good elasticity, sliding capacity and chemical subsistence Types:- Oil seals
  - NBR, Silicone, Viton
 • Availability:Contact
 • company profile

  Popsi-Company (Popsi-kompani)

  • Company introduction:Попси компани-Скопје е формирана во 1997 год. и од самиот почеток активно се занимава со трговија со разни видови лежишта и семеринзи. На почетокот работи со најразлични марки од познати производители, а од средината на 2004 год. станува ексклузивен дистрибутер во Македонија на познатата трговска марка CODEX на истоимената компанија од Словенија. Оттогаш фирмата забележува голем подем во продажбата и го проширува својот асортиман на производи. Ова се должи пред се на константниот квалитет и исклучиво ниските цени на производите на CODEX , како и на промената на стратешките цели на ПОПСИ-Скопје
  • Contact Person Name:Александар
  • Address:бул. Кузман Ј. Питу бр.30
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:071 279 219
  • Telephone #:02 2460 480 ; 02 2460 316
  • Fax #:02 2458 236
  • Geo Location:Show  022460480022460316

  shopping assistance