00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Popsi-Company (Popsi-kompani)

  • Company introduction:Попси компани-Скопје е формирана во 1997 год. и од самиот почеток активно се занимава со трговија со разни видови лежишта и семеринзи. На почетокот работи со најразлични марки од познати производители, а од средината на 2004 год. станува ексклузивен дистрибутер во Македонија на познатата трговска марка CODEX на истоимената компанија од Словенија. Оттогаш фирмата забележува голем подем во продажбата и го проширува својот асортиман на производи. Ова се должи пред се на константниот квалитет и исклучиво ниските цени на производите на CODEX , како и на промената на стратешките цели на ПОПСИ-Скопје
  • Contact Person Name:Александар
  • Address:бул. Кузман Ј. Питу бр.30
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:071 279 219
  • Telephone #:02 2460 480 ; 02 2460 316
  • Fax #:02 2458 236
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete68.75%
Number of products13
Member since23 Jul, 2012
Last activity12:41:02 , 30 Nov, 2022
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance